Mit byrådsarbejde i billeder

Især i mit arbejde som udvalgsformand på Social og Sundhedsområdet møder jeg mange engagerede mennesker og får derigennem en masse gode oplevelser.

Sindets dag 2020, de mange fine programpunkter, der blev afviklet på Biblioteket, Skovlyset og Minihøjskolen var på alle måder var en skøn oplevelse at være med til.
Her på Minihøjskolen – hvor jeg blev udstyret med en lidt alternativ talerstol.


 
Herning blev i 2017 demensvenlig kommune. Sammen en bredt sammensat repræsentation af medarbejdere og ledere på ældre området i Herning var jeg på Christiansborg til lancering af Danmarks nye demensvenlige kommuner. Sammen med Demensalliancen, som er et samarbejde mellem Ældresagen, FOA, ergoterapeutforeningen, PenSam og Dansk Sygeplejeråd – arbejder vi målrettet på at forbedre og udvikle vores indsats for demensramte borgere og deres familier.

Mange gode ideer, tiltag og inspiration kommer ud af det arbejde. Jeg er rigtig stolt af at være med et hold, hvor der er så stor inddragelse af medarbejdere, der arbejder tæt på vores borgere i hverdagen med demens. Det tror jeg på, at personer med demens og deres familier vil kunne mærke i fremtiden. 

Læs mere om ældreområdet i Herning Kommune HER